ONASPORT beschikbaar vanaf maart 2024 (Real-time bloedlactaat, vocht- en elektrolyten-verlies monitoren, zonder bloedprikken).

De ONASPORT sensor detecteert realtime bloedlactaat-waarde (elke minuut), vochtverlies en elektrolyten-verlies (elke 5 minuten) en hartslag (elke 5 seconden).


Tussen november 2023 en februari 2024 zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Betrouwbaardere/hoogwaardigere hardware-onderdelen, betere bluetooth verbindingen en verbeteringen in de App. Ook is de sensor geoptimaliseerd zodat sneller metingen in zweet gedaan kunnen worden. Zo worden nu de meetgegevens reeds zichtbaar binnen 10-15 minuten na aanvang van een training.

Ook is er extra geheugen toegevoegd aan het basis-station, hierdoor worden de meetgegevens ook opgeslagen zonder dat er een telefoon in de buurt is. Zo kunnen alteten er ook voor kiezen te trainen zonder telefoon en de gegevens na de training uit te lezen. Ook kunnen de meetgegevens van trainingen/wedstrijden uit de geschiedenis nu gratis in de App worden uitgelezen, hiervoor is geen abonnement nodig.


In januari en februari 2024 is de ONASPORT getest bij 50 verschillende atleten, zowel in diverse test-centra als tijdens reguliere trainingen.

In maart zullen nog meer atleten de ONASPORT testen. Deze testen zijn bedoeld voor het verder optimaliseren van de algoritmes. Bij eerdere metingen was het verschil in foutmarge tussen ONASPORT (Real-time) en standaard bloed-lactaat-meters (spot-metingen met bloedprikken) nog 0,26 mM, de testen die nu worden gedaan moeten verdere verbeteringen op gaan leveren.

De testen worden uitgevoerd bij diverse onafhankelijke instituten. Hierbij zijn betrokken:

  • INEFC (nationaal instituut fysieke educatie)
  • CAR (High Performance Center)
  • Andorra Olympische committee
  • IBV (Instituut biomechanica Valencia)
  • Barca Innovation Hub

 

Voorverkoop per heden begonnen!

De verbeteringen in het algoritme worden op afstand doorgevoerd naar de ONASPORT. Gebruikers blijven dus altijd de laatste updates en verbeteringen ontvangen. Het is daarom dat vanaf heden de voor-verkoop van ONASPORT is begonnen. Gebruikers zijn als eerste in staat de voordelen te ontdekken. Na aanschaf ontvang je automatisch updates als er weer verdere optimaliseringen zijn doorgevoerd.

Bestel hier het ONASPORT basis-station:

https://clearsafeproducts.com/products/onasport-real-time-monitoren-hydratatie-en-lactaat-voorkom-blessures-en-optimaliseer-trainingen

Bestel hier de ONASPORT sensoren S10:

https://clearsafeproducts.com/products/sensor-s10-inclusief-bloed-lactaat-voor-onasport-huidsensor?pr_prod_strat=collection_fallback&pr_rec_id=dba18d4f9&pr_rec_pid=8600294752597&pr_ref_pid=8357171986773&pr_seq=uniform

 

Lees hier verdere informatie over waarom en hoe je ONASPORT kan inzetten voor het verbeteren van je prestatie:

https://clearsafeproducts.com/collections/vitale-lichaamsfunctie-sensoren

 

Retour au blog