Over ons

Bij ClearSafeProducts merken wij dat ‘Zorg’ steeds schaarser wordt, dat er minder tijd is voor aandacht voor patiënten en dat er meer zelfredzaamheid verwacht wordt.

Daarnaast zien wij dat mensen zich steeds bewuster worden van hun gezondheid. En dat ouderen langer, met zelfvertrouwen en waardig in het leven willen staan. Zowel in een thuis-situatie als in een verpleeg-omgeving willen mensen in de maatschappij mee blijven draaien en een volwaardig bestaan leiden. 

ClearSafeProducts gelooft dat dit kan. Er zijn veel innovatieve hulpmiddelen en oplossingen in ontwikkeling en reeds beschikbaar die hieraan bijdragen. ClearSafeProducts zoekt deze, selecteert de beste en biedt deze aan. Wij geloven dat mensen met een aandoening daardoor vitaal, zelfstandig en waardig kunnen blijven leven. Het is onze passie hieraan een bijdrage te leveren.

ClearSafeProducts is actief in diverse Europese landen. We hebben voorraad op verschillende locaties en leveren producten onder eigen naam (ClearSafeProducts), onder de fabrikanten-naam, maar ook onder private label. ClearSafeProducts levert zowel aan consumenten als ook aan zakelijke klanten.

Middels ons grote netwerk introduceren en distribueren wij producten. ClearSafeProducts promoot haar producten en die van haar leveranciers ook op vakbeurzen (zie foto’s). Mocht u een product produceren waarvan u denkt dat dit past bij ons 'geloof' en waarvoor u markt introductie / verkoop in Europa zoekt, neem dan contact met ons op.